Els continguts de la web de ENUVE pertanyen a:

  • OUTENUVE, S.L.U.
  • Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona el 28/10/2015 (Tom 45031, Foli 195, Full 474852, Inscripció 1)
  • CIF: B66589995
  • Domicili Fiscal: Gran Vía Carlos III, 98 – Edificis Trade Torre Nort 3r 3a 08028 Barcelona
 

ota la informació continguda en aquest Website, el seu disseny gràfic, imatges, bases de dades, índexs, codi font i qualsevol altre element que formi part del mateix és propietat de l’empresa Outenuve, S.L.U. La reproducció total o parcial, distribució, modificació, cessió i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

Outenuve, S.L.U. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquest Website i no gestionada directament pels nostres webmasters.

La funció dels links que apareixen en aquesta pàgina és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria en Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquest Website. Aquests links no suposen un suggeriment, invitació o recomanació per a la visita dels llocs de destinació, i per això Outenuve, S.L.U., no serà responsables del resultat obtingut a través d’aquests enllaços hipertextuals.

En oferir aquests enllaços, no es pot inferir que Outenuve, S.L.U. aprovi el contingut o un altre material inclòs en aquestes webs ni tampoc es pot inferir cap relació de Outenuve, S.L.U. amb les parts que allotgen aquestes webs.

Per a qualsevol comentari o suggeriment sobre els continguts d’aquest website poden posar-se en contacte amb cgarcia@enuve.es

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrar a los usuarios publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si se continúa navegando, consideramos que se acepta su uso.